Nejnovější recenze ze sekce Konvice na vaření vody
Vypadá dobře, jsem spokojená.
- Kvalitní zpracování, vypadá, že vydrží opravdu dlouho
- Jednoduchá údržba
- Objem tak akorát
- Signalizuje uvaření vody zvukem
- Prodloužená záruka
- Vyšší cena
Konvici jsme si vybírali tak, aby neměla plastové části, které se nám u předchozí konvice velmi brzy zničily. Píská nikoli nálevkou, ale víčkem. Zvuk pískání je vcelku harmonický, netrhá uši, tak jako u obyčejných konvic.
Při nalévání vody ne nemusí odklápět krytka nálevky, odklopí se sama proudem vody.
- Pěkný design
- ohřev vody na indukční desce je rychlejší něž ve varné konvici,super :-)
- Plní účel
Konvice je vzorně vyrobená.
- Konvice je lehká.
Hezký ,ale dlouho trvá než se uvaří voda.
****
- ...
- Zakoupena k účelu pomalého a přesného zalévání kávy na filtru, což 100 % splňuje.
- Lze částečně použít k odměření požadovaného množství připravované kávy, aniž by bylo nutné přidávanou vodu vážit.
Na obrázku působí větším dojmem, ale v reálu je mnohem menší (což odpovídá uvedenému objemu 250 mL). Pokud tedy chcete použít pro přípravu většího množství kávy, může být opakované doplňování trochu otrava. Pro přípravu 1-2 hrnečků naprosto v pohodě.
Již jsme stejnou konvici měli, dobře píská, dobře vypadá.
- Velký objem
- Snadná manipulace
- Hezký vzhled
- Tlačítko na otevření záklopky s píšťalkou musí člověk držet při nalévání, jiné Lamart konvice mají možnost otevření záklopky a zajištěni a poté opětovného zavření
Pokud bych objednávala tento produkt znovu objednala bych novější verzi s pojistkou otevírání píšťalky.
Konvice vypadá elegantně, píská jako vlak z Bradavic, žádná hrůza :) Jsme spokojeni.
- Je super a nej.
- Velký otvor pro nalévání vody
- Levná
- Pěkná
- Nekvalitní
- Páchne
- Nemá 3 litry
Konev kvalitou asi odpovídá ceně, ale je tu pár věcí, o které bych se rád podělil.
1. Do konve se dají sice nalít tři litry vody, ale určitě je neuvaříte. Max. ryska je nakreslená zvenku, ale odhadem se po rysku vejde cca 2 - 2.2 litrů. I při tomto objemu už vařicí voda občas šplouchá mimo. Tvrdit o konvi, že má tři litry podle mě zavání lživým tvrzením.
2. V podstatě okamžitě z konve vypadly osičky mechanismu otevírání. Trocha lepidla to spravila, ale nechtěl bych, aby se z takové kvality stal nový standard.
3. Konev příšerně páchne. Zřejmě za to můžou plastové díly a naštěstí to pomalu vyprchává, ale prvních pár vaření bylo o život.
4. Také vás konev nalákala na pěkné barevné puntíky? Pak vězte, že jsou ve skutečnosti černé a zbarví se jen při teplotě nad 40 stupňů celsia. To je samozřejmě drobnost, ale někdo si na detaily potrpí.
5. Kupoval jsem na Mallu od jiného obchodníka, dost mě překvapilo, když jsem se dozvěděl, že jde z Polska. Popravdě, kdybych to věděl dopředu, asi bych se více rozmýšlel.
6. Pozor na páru, uniká různými směry a dovedu si představit, že může být nebezpečná.
Celkově vzato, konev si necháme a službu jistě udělá, ale je to i tím, že se mi nechce řešit vracení a zklamání z jiného výrobku. A taky to není žádné životní rozhodnutí. Doufám.
Produkt je kvalitní a splnil mé očekávání.
- Kvalitní konvice z neleštěného nerezu, 3L
- Je těžší, má sendvičové dno, takže po pár dnech lze odhadnout, kdy již můžete plotýnku vypnout a voda se dovaří.
- Má velmi atraktivní design.
- Dohledala jsem tuto konvici pouze v jednom obchodě zde v Česku - Gigapark.
- Otevírání konvice je mechanické - tudíž nehrozí, že praskne perko, který moderní konvice mívají.
- Cenově výhodné.
Pouze v obchodě Gigapark jsem sehnala tuto konvici na 3L s velmi zvláštním designem bábovky.
Vyrobena z neleštěného nerezu, což umožňuje nenáročné ošetřování.
Konev má sendvičové dno (je těžší), takže lze uspořit i energii, po té, co "vychytáte" dle zvuku, že se voda dovaří, vzhledem k naakumulovanému teplu.
Má "píšťalku", takže upozorní na uvaření.
Otevírání konvice je mechanické, takže nehrozí, že vyskočí perko, které moderní konvice mívají.
Produkt doporučuji, za mě spokojenost.
Spokojenost i s cenovou dostupností.
- nakup z domova
se zbozim jsem spokojena
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »