Nejnovější recenze ze sekce Konvice na vaření vody
- kvalita
- velký objem
- rychlost - na indukci vodu uvařila rychleji než rychlovarná konvice
- bez plastových dílů
- odnímatelná píšťalka
- Rukojeť je ve tvaru obráceného U. Plná rukojeť by asi byla pohodlnější.
- Nemá žádnou rysku. To ale není velký problém. Stačí při napouštění v duchu odpočítávat sekundy.
- Při vaření se sklo orosí a dovnitř nevidíte, ale na var máte píšťalku, takže není třeba vidět dovnitř.
Když budete vařit s vodou uvnitř, vydrží pěkná dlouho :-).
- Konvice vypadá moc pěkně
- pěkný vzhled
- škoda, že není vodoznak.
- Vzhledově perfektní
- Po velmi krátké době - cca 2 měsíce - obrovské problémy s konektorem konvice, protože má více kontaktů (i pro přenos teplotního čidla). Jednou nelze zapnout pro problémy s napájením kontaktů topného tělesa, podruhé proto, že základna nemá kontakt s teplotním čidlem. Konvice 2x vyměněna, pokaždé po pár dnech stejný problém, takže nakonec definitivně vrácena.
- Už nikdy více.
Myšlenka perfektní, rádoby luxusní konvice je ve výsledku naprosto nepodařená. Náhradní kontakty v ČR neseženete.
- elegantní,čistý desing,sendvičové dno
Konvice je dárek,dcera toužila po černé konvici a tato je opravdu krásná a odpovídá jejímu vkusu.Velmi oceňuji sendvičové dno,které bude na indukci perfektní.
Orion Karin 1,8l
Ladislava W.
Přidáno: 1. prosince 2021
(naposledy upraveno 1. prosince 2021)
Zakoupeno v Elektromarket CZ
- Konvička je moc krásná a na indukci dobrá.
- Superrychlé dodání a poštovné taky nebylo přemrštěné, takže SPOKOJENOST.
- Malá nevýhoda: zatím se z ní, i po několikátém ohřevu vody, "line" zápach vypalující se barvy-nástřiku, ale snad to brzy odezní .... Každopádně jsem ráda, že jsem ji zde sehnala.
- spokojenost
- píská jak lokomotiva
- píská jak lokomotiva
Banquet PARIS 2,2 l
Registrovaný uživatel
Přidáno: 29. listopadu 2021
(naposledy upraveno 29. listopadu 2021)
- je moc pěkná
- i přes důkladnou kontrolu dna konvice, došlo k poškrábání nové indukční desky
- pára nevychází z píšťalky, ale kolem hrdla, čímž zanechává mokrou indukční desku a to opravdu hodně
- koupeno v síti prodejen Banquet
Zboží reklamováno, konvice vyměněna za druhou stejnou, problém s párou je stejný, budeme reklamovat znovu.
Mezitím jsme pořídili nerezovou konvici Lamart LT7003 Lumier 2L , za poloviční cenu a jsme maximálně spokojeni.
- konvice je opravdu krásná
- je to prostě "bytelný kus železa" :-) myslím, že přežije všechno
po několikáté reklamaci rychlovarné konvice jsem to vzdala a vrátila se ke klasice na plotnu....dlouho jsem nemohla vybrat pěknou konvici, protože se mi zdají všechny otřesné...tahle je tedy opravdu "bomba" - je prostě nádherná, jsem z ní nadšená...a myslím, že vydrží fakt všechno. Jediná nevýhoda, za kterou si můžu sama, protože mi to prostě nedošlo - konvice nepíská, pro mě je to trošku problém (občas zapomínám, že jsem dala vařit vodu :-), ale zvykla jsem si a je to čistě moje chyba, že mi to nedošlo...a také docela dlouho trvá, než se voda uvaří, ale s tím se musí počítat ( v hrnci se voda uvaří rychleji, nejspíš je to tím bytelným dnem, těžko říct :-) rozhodně konvice za to stojí...mohli by ji vyrábět ještě v měděném lesku kromě nerezu, byla by báječná :-)))
- Pěkná lehká konvice, na indukci funguje bezvadně.
U předešlé konvice po 5 letech intenzivního používání na indukci začalo na dvou místech (ne ve spoji) protékat dno. Koupili jsme tutéž a věříme, že vydrží alespoň stejně dlouho.
Rychlý var vody, hezký vzhled konvice.
- moc pěkný vzhled
- konvička je krásně malá, akorát na dva hrnky
- madlo se nezahřívá
- pokud nepotřebujete konvičku na indukci, super nákup
- konvička není určena na indukci!!
Konvička je moc krásná, ale bohužel na indukci nefunguje, přestože výrobce deklaruje něco jiného. Respektive indukce sepne, ale ohřev vody na dva čaje trvá cca 10 minut. V jiné nádobě stejně množství vody vřelo za 2 minuty. Magnet na dnu vůbec nedrží, takže člověk zvyklý na rychlost indukčního vaření si bude rvat vlasy hrůzou. Vyjádření výrobce bylo, že ne každá indukce sepne takto malý průměr nádoby. Máme doma 3 další nádoby, které mají průměr stejný nebo dokonce menší, a s nimi není žádný problém.
Konvice dodána nekompletní, chybělo víko, dodací doba dlouhá. Barva je o hodně tmavší než na obrázku, až černá. Vracím a jsem zklamaná.
Roztomilá konvice pro ty, kteří dávají přednost vaření vody na sporáku, než vaření ve varné elektrické konvici. Určitě doporučuji. Velký výběr barevného provedení. Každý si vybere barvu, kterou má rád. Cena je výhodná. Patří mezi levnější. Nic špatného jsem nezjistila.
Krásná
konvici jsem dosud neobdržela,zichová
Konvice je ok.
- Maximální Spokojenost...
- O Žádné Nevýhodě Nevím,právě naopak DOPORUČUJI...
Ok
- nádherný design
- velký objem konvice
- velmi nebezpečná konvice
Ačkoliv obecně mám výrobky zwilling velmi ráda a např. hrnce mají opravdu kvalitní, konvici bych si znovu nekoupila a nedoporučuji ji. Bohužel je velmi špatně řešená, takže pokud si nepohlídáte správný moment, vařící voda vymrští černou krytku na hubičce a začne vybublávát a vyprskávat ven. Krytku tedy nepoužívám a konvici bedlivě hlídám a včas ji vypínám, aby nevytekla. Další nebezpečný moment nastává při vylévání horké vody z konvice do jiné nádoby - je-li voda stále velmi horká, má opět tendenci "vychrstávat" horkou vodu, neteče tedy plynule, ale nepředvídavě, hrozí tedy opaření... :( Sama jsem se s konvicí už naučila trochu zacházet, ale kromě mě a manžela nikoho nenechám si v ní udělat čaj, protože nechci riskovat, že se opaří. Až přijdou do domácnosti děti, budu ji muset uklidit dozadu do poličky... Tento výrobek si ve zwillingu pohlídali bohužel jen po designové stránce.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »